رييس شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان از طراحي و ساخت پمپ تخصصي انتقال نفت خام با استاندارد جهاني API 674 توسط شركت دانش بنيان پترو رهان پمپ، مستقر در شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان خبر داد.
به گزارش روابط عمومي شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان، دكتر مهدي كشميري با بيان اينكه طراحي اين پمپ از اواخر سال 92 توسط گروه فني و مهندسي شركت دانش بنيان پترو رهان پمپ آغاز شد، اظهار كرد: اين پمپ در اواخر تابستان امسال به مرحله ساخت كامل رسيد.
وي افزود: كارفرماي اين پروژه، شركت بهره برداري نفت وگاز گچساران ميباشد كه كارشناسان اين شركت پس از تست عملكرد پنج ساعته اين پكيج الكتروپمپ، راي به تاييد و صلاحيت اين پمپ دادند.
همچنين مديرعامل اين شركت دانش بنيان در خصوص اين فناوري گفت: پمپهاي ساخته شده در ايران بيشتر از دسته پمپهاي سانتريفوژ است و ساخت آنها (پمپهاي رفت و برگشتي) به دليل پيچيدگيهاي بسيار زياد مكانيكي به ندرت صورت ميپذيرد.
آرش شورشي افزود: اين دسته از پمپها بيشتر در صنايع نفت و گاز و پتروشيمي جهت سرويسهاي نفت و خام، تري اتيلن گلايكول و برخي ديگر از مواد شيميايي كه نيازمند دبي پايين با فشار بالا هستند، كاربرد دارد.
وي ادامه داد: عمده اين دسته از پمپها از خارج كشور با قيمتهاي بسيار بالاتر نسبت به مشابه ساخته شده داخلي به ايران وارد ميشود كه در صورت حمايت بخشهاي مختلف دولتي و كارفرمايان ميتوان اين تجهيز را در داخل كشور بوميسازي كرد.
تعداد بازدید : ۸۲۵ تاریخ: 1393/07/15
پربازدیدترینها
درحال حاضر کامنتی ثبت نشده است.
دشت برخوار به نخستین «دشت فناوری» کشور تبدیل میشود
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان از اجرای طرح ایجاد «دشت فناوری برخوار» با سرمایهگذاری …
اجرای برنامه تخصصی ارتقای توانمندیهای مدیریت مالی شرکتهای فناور با حمایت ویژه شهرک
معاون اقتصادی و سرمایهگذاری شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان از تمدید ثبتنام برنامه تعاملی «ارتقا و تو…